Αγαπητοί φίλοι ,
σας καλωσορίζω στην σελίδα μου.

Αφορμή για να ξεκινήσω ήταν ότι δεν έχω ακούσει ούτε είδα στο διαδίκτυο να γράφει κανείς στα ελληνικά για τον μεγάλο,αξεπέραστο , διορατικότατο, Τσάρλς Χάανελ που τα βιβλία του ενέμπνευσαν και άλλαξαν ζωες σε χιλιάδες άτομα , δεκαετίες τωρα ανά τον κόσμο.

Τα αρχαία χρόνια τα πραγματικά μυστικά τα ήξεραν λίγοι και τα έλεγαν σε λίγους . Ο Πλάτωνας εφεύρε τη δύναμη της σκέψης και τις ικανότητες της. Δεν βρήκε όμως ποτέ τη μέθοδο πως να χρησιμοποιεί σωστά την σκέψη !
Η μέθοδος που μας αναλύει ο Χάανελ είναι άκρως επιστημονική και δεν χωράει ουδεμία αμφιβολία σε αυτό.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζετε να διαβάσετε κανένα άλλο βιβλίο εάν έχετε στα χέρια σας αυτο το μοναδικό αριστούργημα που πιστέψτε με αν ακολουθήσετε κατά γράμμα όλες τις ασκήσεις τηρώντας τες με επιμέλεια ,πίστη, υπομονή,επιμονή θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει σιγά σιγά.
Το κλειδί της ζωής δεν υπόσχετε θαύματα .Δεν είναι ένα βιβλίο Fast grow rich αλλά περισσότερο πνευματικό που μας βοηθαει να κατανοήσουμε τους νόμους τους σύμπαντος και τις πνευματικές δυνάμεις μας εφαρμόζωντας τα πάνω σε εμάς πρωτα και έπειτα στους συνανθρώπους μας .

Η επιτυχία θα είναι εξίσου ανάλογη με την προσοχή και μελέτη που κάνετε . Η μελέτη ομως από μόνη της δεν επιφέρει κανένα αποτελέσμα.
Τα αποτελεσματα ερχονται με την εξάσκηση, εξάσκηση και ακομη πιο πολύ εξάσκηση όπως αναφέρει ο Τσάρλς Χάανελ.

Σκοπός του Χάανελ είναι να απελευθερωθούμε και να μάθουμε την αλήθεια !
Ως έλληνες είμαστε από παλαιοτάτων χρόνων πολυ πιστοί στα έθιμα και ήθη που διαμόρφωσε η Εκκλησία μας και γενικά το κοινωνικό/πολιτικό σύστημα για μας.
Ο κόσμος όμως κοιτάει μπροστά.Βρισκόμαστε μπροστά στο κατώφλι μια νεας εποχής σκέψεων ,ιδεών . Μεγάλες ανακατατάξεις βρίσκονται προ των πυλών.


Διαβάζοντας και μελετώντας Το κλειδί της ζωής

- Θα μάθετε τα μυστικά που θα σας επιτρέψουν να εξαλείψετε τελείως το φόβο και τις ανησυχίες από τη ζωή σας.

- Θα ξεκλειδώσετε τη κρυφή σας δύναμη.

- Θα προσελκύσετε στη ζωή σας το είδος των ανθρώπων και γεγονότων που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα όνειρα και τους σκοπού σας.

- Θα μάθετε πως να σκέπτεστε δημιουργικά.

- Θα μαγνητίσετε τον εαυτό σας ώστε να έλκει καλή υγεία,αφθονία και το ιδανικό περιβάλλον σας.

- Θα μάθετε πως να λύνετε τα προβλήματα που εμφανίζονται στη ζωή σας και πώς να τα εξαλείφετε τελείως.

- Θα αναπτύξετε τη νοοτροπία του Πολυεκατομμυριούχου η οποία θα σας βοηθήσει να βγάλετε και να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα.

Δεν έχει ουδεμία σχέση με το γνωστό βιβλίο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ . Το αντίθετο μάλιστα. Το κλειδί της ζωής ενέπνευσε την Rhonda να γραψει το ΜΥΣΤΙΚΟ που καθόλου Μυστικό δεν ήταν ούτε είναι .Η Rhonda εκμεταλεύτηκε στο έπακρον Τον Νόμο της έλξης- κάτι που αναφέρει ο Charles Haanel ώς έναν από τους 7 νόμους του σύμπαντος- και το έκανε για καθαρά εμπορικό σκοπό. Γι αυτό το σκέλος θα αναφερθώ στα επόμενα άθρα μου καθώς και για της φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το κλειδί της ζωής !

Στη σελίδα αυτη ελπίζω να βρω υποστηρικτές ,ανυχτόμυαλα άτομα που ακούνε την φωνη τους , θέλουν να μάθουν να αξιοποιουν σωστα τις δυναμεις που μας εδωσε απλόχερα η εφυης συνειδητότητα .Θα αναρτώ ανά εβδομάδα ένα ενα κεφάλαιο του κλειδιού της ζωής με τις ασκήσεις μαζι.

Καθώς θα διαβάζετε και θα μελετάτε αυτό το υπέροχο έργο, σας προτείνω να κρατάτε σημειώσεις, να εφαρμόζετε τις ασκήσεις που δινονται στο τέλος κάθε κεφαλαίου και να έχετε την πίστη ότι μέθοδος θα δουλέψει για σας. ΜΗΝ κάνετε το λάθος να διατρέξετε επιφανειακά το κείμενο και να περιμένετε να συμβούν θαύματα και μάλιστα την επόμενη μέρα !

 

ΜΟΝΟ με προσεκτική και επίμονη προσπάθεια θα καταφέρετε να φτάσετε στην επιτυχία. Αφού διαβάσετε ολο το βιβλίο μια φορά σε ενα διαστημα 6 μηνών ( ένα κεφάλαιο ανά εβδομάδα- 24 στο σύνολο) κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσετε να παρατηρείτε ορισμένες μικρές αλλά ορατές αλλαγές να συμβαίνουν στη ζωή σας. Μετά από περαιτέρω μελέτη και εξάσκηση , οι στόχοι και τα όνειρα σας θα φαίνονται πιο κοντά σας από κάθε αλλη φορά. Με λίγη ακόμα μελέτη , ο στόχος σας θα επιτευχθεί.
Όταν αρχίσετε να εφαρμόζετε αυτά που μάθατε θα δείτε ότι είστε ασταμάτητοι. Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι αυτό το βιβλίο είναι το πιο σημαντικό που διαβάσατε ποτέ!

'Αν δεν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό ,καλύτερα να μην ξεκινήσετε καθόλου, γιατί όταν ξεκινάμε κάτι και δεν το ολοκληρώνουμε ,'οταν παίρνουμε μια απόφαση και δεν την τηρούμε ,χτίζουμε τη συνήθεια της αποτυχίας- της απόλυτης, ατιμωτικής αποτυχίας !
Άν το ξεκινήσετε προσπαθείστε να το ολοκληρώσετε ότι και άν συμβεί. Μην αφήσετε κα΄νεναν να σας εμποδίσει. Το ΕΓΩ μέσα σας το έχει αποφασίσει ,το θέμα έχει τακτοποιηθεί, ο κύβος έχει ριφθεί και πλέον δεν υπάρχει καμμία αμφισβήτηση.


"Είμαστε όλοι δημιουργοί, στο μόνο που διαφέρουμε είναι στον βαθμό"
Charles Haanel

Με εκτίμηση

THIS GROUP CONSISTS OF

MOST ACTIVE MEMBERS

  • charles
  • paggeas
  • Rino
  • apo
  • mike
  • m
RSS

UPCOMING EVENTS

(This area will display upcoming events as they approach on the calendar)

 

Join this Group Now!

Forgot Password?

THE MASTER KEY SYSTEM
Powered by Groupsite.com

Visibility Public Membership Anyone Can Join Default Profile Social

Your Status Not Logged-In